onsdag 30 september 2009

Weltklasse joins Shazam

Jag är numera en del av bloggkollektivet Shazam och kommer snart att börja blogga där. Det innebär dock  inte att jag kommer att lägga ner Weltklasse Serier. Å hela bloggosfären andas ut  ;)

Det största skälet till att jag börjar blogga på Shazam är att jag inte har tid att blogga varje dag även om jag haft ambitionen. på Shazam behöver jag inte känna att jag måste blogga varje dag och inte här heller längre. Ja, vi har väl alla våra fixa idéer. Att Shazam dessutom har fler besökare än Weltklasse är givetvis en faktor om än liten. Bloggandet har också tagit alltför mycket tid av serieläsandet. Saker som läggning, renovering och städning (sällan men ändå) är helt enkelt svårare att skjuta på. Dessutom har jag i min iver att vara så bred som möjligt läst en hel del serier som jag egentligen inte är intresserad av (läs: svenska navelskåderier å arg vänster). Det ska jag sluta med. Tiden är för värdefull för att vara pretentiös. Den här bloggen kommer därför inte att uppdateras lika ofta och jag kommer att dra ner på ambitionsnivån dvs inte slå knut på mig själv i försöken att leverera insiktsfulla recensioner.

Här kommer jag att skriva om lite smalare serier jag läser medan jag kommer att recensera serier som jag antar har ett större intresse bland den genomsnittlige serieläsaren på Shazam. Att veta vad den genomsnittlige serieläsaren vill läsa om är givetvis omöjligt att veta men t.ex. kommer recensionen av Sir Arthur Benton 2 att publiceras på Shazam och Alltagsspionage- Comicsreportagen aus Berlin att publiceras här. Så jag hoppas att du som besökt Weltklasse även fortsättningsvis tittar in då och då.

4 kommentarer:

Tengil sa...

Strålande! Då kan du börja plöja superhjälteserier på riktigt.

Rikard sa...

Nja, det gör ju redan de andra. Jag är inte så trikåsugen för tillfället.

Du borde väl ha sett ljuset i form av Blain nu?

Anonym sa...

Har inte alla sett ljuset i form av Blain ännu?!? ;-)

Lite synd tycker jag med beskedet, jag gillar en blandning av allt från svenska navelskåderier till trikåerna, men jag förstår absolut skälen. Fler läsare är självklart positivt; jag skulle inte tacka nej till fler diton heller...

Lycka till på Shazam!

Rikard sa...

Tack.

Jag gillar också blandningen och därför är din blogg min favorit.