fredag 6 februari 2009

Sir Arthur Benton på g

Läsare av bloggen har kanske märkt att jag gillar Albumförlaget skarpt. Jag skrev i december att nästa franska serie som ges ut är Sir Arthur Benton och nu meddelar Albumförlagets Jonas Anderson att den första delen Operation Marmara gått iväg till tryck. Det jag sett verkar onekligen bra och när jag får läsa mer om handlingen (min franska är obefintlig) så kan jag knappt vänta.

"Sir Arthur Benton är brittisk medborgare. Han har dock valt fel sida; den nazistiska ideologins. Fånge hos de allierade i Nürnberg efter Hitlers kapitulation 1945 vägrar han att tala med någon annan än sin värste fiende; överste De la Taille, den franska säkerhetstjänstens specialagent.
Denna väldokumenterade och spännande psykologiska thriller avhandlar det hemliga krig som bedrivs mellan de allierade och tyska säkerhetstjänsterna. Ett krig som börjar i Istanbul 1929 och avslutas i ett ödelagt Berlin i maj 1945"


En recension av Bouncer II kommer för övrigt snart. Ska bara ta och läsa om den innan eftersom det var någon månad sedan jag läste den.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Omslaget får mig att bli sugen. Jag har ju lovat att bredda läsandet i år så jag får ta och beställa Albumförlagets grejer.

Corto sa...

Du blir inte besviken. Både Det tredje testamentet och Bouncer är riktigt bra.