måndag 24 november 2008

Ett smärre mirakel i brevlådan

Idag landade filmen Comic Book Villains i brevlådan. Att den till slut fanns där är ett smärre mirakel. jag fick information från CDWOW att den skickats den 29 september. Jag har mejlat till CDWOW två gånger och undrat var DVD:n är. Den hade tydligen fastnat i nåt tullfilter. Jag ska ta och se den i helgen och sedan lägga upp en recension. Kort så handlar den om två konkurrerande seriebutiker, en konkurrens som spårar ur...

Idag kom även Bone: Stupid stupid rat tails av Jeff Smith m.fl. Det ska bli kul att läsa den, Bone är en av mina absoluta favoritserier. Har du inte Bone One Volume Edition så införskaffa den. Har du ännu inte läst Bone så är jag avis. Jag hade också velat ha det framför mig.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det verkar inte som min kommentar kom fram, så jag försöker igen.

Du kan få vara avundsjuk på mig, för jag har inte läst Bone. Visst finns den samlad i en och samma volym? Eller är det den du snackar om?

Staffan sa...

Den finns både samlad i en tjock megavolym i svart-vitt som i originalalbumen och som 9 st färgalbum till ett mer humant pris per album. Den är helt klart mer lättläst som småalbum men samtidigt är det en fet bok att sätta i hyllan.

Corto sa...

Jag är avis på dig.

Det är synd att Egmont fegade ur med sin Bone-utgivning. Serien har aldrig fått en riktig chans att slå i Sverige.